Naar een beheersbare serieproductie:
Beheersing van het productieproces

Wij zijn gespecialiseerd in flexibele en kosteneffectieve productie volgens ISO 13485. We werken continu aan het verder optimaliseren van het productieproces. Onze focus ligt op het realiseren van “beheersing’ met behoud van flexibiliteit in het opschalen of tijdelijk verlagen van productie. Door onze jarenlange ervaring met ISO 13485 zijn de processen op natuurlijke wijze ingebed in de gehele organisatie. De kwaliteit wordt geborgd en op continue basis gecontroleerd door de afdeling kwaliteitsborging.

Onze verantwoordelijkheid blijft natuurlijk niet beperkt tot de productie alleen. We bieden een volledig servicepakket aan. Afhankelijk van uw bedrijf, product en voorkeuren ontwerpen wij een passend servicepakket voor u. De volgende elementen worden in dit proces in samenwerking met u ingeregeld:

SOURCING EN SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Een stabiele en betrouwbare supply chain (leveranciersketen) is cruciaal voor het tijdig leveren van kwaliteitsproducten. Op basis van uw forecast zorgen wij dat benodigde onderdelen/componenten bij ons voorradig zijn zodat wij snel aan uw behoefte kunnen voldoen. Een constant hoog niveau van kwaliteit van componenten is essentieel. We zullen in huis componenten en onderdelen evalueren voordat ze naar de productielijn worden gestuurd en samenwerken met onze leveranciers om de vereiste kwaliteitseisen te borgen. Ook is een beheersbare beschikbaarheid en tijdige waarschuwing in geval van obsolescence cruciaal. Wij maken hier in aansluiting op uw behoefte afspraken over met onze leveranciers.

We hebben langdurige relaties met onze leveranciersbasis die op de hoogte is van onze processtandaarden. Natuurlijk, als u de voorkeur hebt gegeven aan bepaalde leveranciers kunnen we ze in ons proces integreren als aan de processtandaarden kan worden voldaan.

AFTER SALES SERVICE

Eventuele reparaties of updates van het apparaat kunnen door AIM worden uitgevoerd. We werken vaak samen met onze klant bij het trainen van de servicemonteurs en creëren effectieve ontwikkeling van reserveonderdelen en reparatie processen. Ook dit behoort dus tot de mogelijkheden. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

LIFECYCLE MANAGEMENT

AIM ondersteunt u bij het opnieuw inrichten en beheersbaar maken van het productie proces als onderdeel van lifecycle management. Dit is aan de orde in het geval van bijvoorbeeld een herontwerp, een opvolgende generatie, aangepaste marktvereisten of de vervanging van end-of-life componenten. Een dergelijk traject wordt begeleid door een van onze ervaren engineers. Als het buiten onze expertise valt, bieden we een netwerk van experts op het gebied van ontwerp, engineering, verpakking en testen. Onze partners hebben ervaring in de medische sector. Onze engineers ondersteunen u bij het vertalen van de specificaties naar de ontwikkelpartner van uw keuze. Hij zal ook de acties en adviezen volgen om te kunnen blijven werken aan ons wederzijdse doel: flexibele en kosteneffectieve productie. Heeft u interesse om nader kennis te maken met ons? Laat het ons weten en we zijn graag bereid een kennismaking en rondleiding in het bedrijf te organiseren voor u.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com