AIM B.V. is een onafhankelijke productiepartner voor uw elektromechanische apparaten voor de medische én life sciences sector.

AIM is een ervaren batch producent. Momenteel voeren we de contractproductie uit voor meer dan 150 producten voor toepassingen in de medische en life sciences sector. We produceren voor startups, scale-ups en gevestigde OEM-bedrijven. We zijn gecertificeerd voor de productie van medische hulpmiddelen in het kader van de MDD /MDR tot Klasse IIb.

AIM B.V. werd in 1998 opgericht als een spin-off van Enraf Nonius, actief in  ontwikkeling en marketing van apparaten voor de professionele fysiotherapeutische markt.

Onze oorsprong in de fysiotherapie sector heeft de basis gelegd voor onze expertise in kosteneffectieve- en vraag gestuurde flexibele productie op basis van medische richtlijnen.

Van prototype naar serieproductie

De productie van uw apparaat wordt ondersteund door één van onze ervaren engineers. AIM legt de focus op de analyse van de maakbaarheid van het apparaat en de losse componenten, en het inrichten van kosteneffectieve productie.

AIM ondersteunt al vanaf de productie voorbereidende fase. Bij voorkeur kijken we zelfs al in de fase van functioneel model met u mee in de ontwikkeling om toekomstige kosteneffectieve- en flexibele productie te kunnen realiseren. We lichten in een gesprek graag toe waarom dat onze visie is en wat de lange termijn voordelen hiervan zijn.

De serieproductie richten we zodanig in dat deze beheersbaar, kwalitatief consistent en planbaar is. Dit realiseren we door goede voorbereiding, strategische inkoop & logistiek,  ervaring in kwaliteitsborging, en gecontroleerde productieprocessen. Gedurende serieproductie volgen we uw behoefte en planning in benodigde aantallen apparaten. We organiseren en plannen dit in nauwe samenwerking met u.

Navolgbaarheid en transparantie is een belangrijk onderdeel van de ISO 13485 norm. Dit blijft bij ons niet beperkt tot de productie zelf. We hanteren een open kostprijs calculatie waardoor u maximaal inzicht heeft in de kosten per component en de voorgestelde leverancier.

Met deze werkwijze hebben we inmiddels al vele productieprocessen effectief opgestart en beheersbaar gemaakt.

Heeft u interesse om nader kennis te maken met ons? Laat het ons weten en we zijn graag bereid een kennismaking en rondleiding in het bedrijf te organiseren voor u.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com