Nieuws

MedtecLIVE met T4M 2022

14 april 2022 in Nieuws

Book the date!

De MedtecLIVE beurs vindt plaats van 3 tot en met 5 mei in Stuttgart. Het is een toonaangevende beurs voor de medische technologiesector, waar productontwikkelaars en inkoopmanagers van distributeurs en OEM’s samenkomen met de toeleveringsketen van medische technologie in Europa.

Vanuit een collectief van Nederlandse bedrijven zijn wij op de MedtecLIVE beurs aanwezig op het Nederlands paviljoen, NL Medizintechnik.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan de beurs in Stuttgart en onze stand! Ontdek hoe wij als Contract Manufacturer alles rondom de realisatie van uw Medical Device kunnen organiseren.

Wij kijken er naar uit u te ontmoeten op de beurs. Maak gebruik van een gratis toegangskaart met de code 480879MTL22, aangeboden door NL Medizintechnik.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com