Nieuws

AIM 20 jaar

29 mei 2018 in Nieuws

AIM vierde op 29 mei 2018 haar 20-jarig jubileum. In 1998 is AIM B.V. gestart als onafhankelijk producent van medische apparatuur. Het bedrijf komt voort uit de verzelfstandiging van de productieafdeling van Enraf-Nonius, de ontwikkelaar van producten voor fysiotherapie en revalidatie. Twintig jaar na haar oprichting heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot onafhankelijk producent van 100+ electro-mechanische medische producten voor een brede groep klanten.

Ook in de volgende 20 jaar zal AIM zich mee bewegen met de markt en haar diensten aan blijven passen aan de behoefte van haar klanten.

AIM is trots op de groei die het bedrijf sinds haar oprichting heeft doorgemaakt. In 2018 verwelkomde AIM haar 60ste medewerker en heeft er uitbreiding van de productiefaciliteiten tot ruim 5000m2 plaatsgevonden. Zodra de verbouwing van deze nieuwe faciliteit is afgerond, nodigen we graag de relaties van AIM uit voor een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com