Over ons

Advanced Instruments Manufacturing (AIM) is al ruim veertig jaar producerend specialist op het gebied van professionele medische instrumenten en apparaten. Vanuit het Limburgse Brunssum bieden wij product eigenaren op dit gebied onze productieservices aan.

Wat doen wij
AIM kan het volledige management rondom de productie van nieuwe of bestaande medische apparaten verzorgen. Wij werken samen met diverse gespecialiseerde partners, onder andere op het gebied van productontwikkeling, design en certificering. Enerzijds om u state of the art kennis te kunnen bieden, anderzijds omdat wij ons willen bezighouden met datgene waar we goed in zijn: het produceren van kwalitatief hoogwaardige medische instrumenten en apparaten. Zo kunt u zich geheel richten op úw kernactiviteiten.

Onze klanten
Onze klanten zijn innovatieve bedrijven met een focus op marketing en sales. Voor hen verzorgen wij desgevraagd het volledige project van A tot Z: van het meedenken over productontwikkeling, de inkoop van componenten, het beheer van documenten, de assemblage en het uitvoeren van uiteenlopende testen, inpakken en afleveren van het eindproduct. Zo nemen wij de klant alle zorg uit handen. Natuurlijk is het ook mogelijk om slechts deels gebruik te maken van dit pakket. Ook krijgt u bij ons volledige inzage in de kostprijscalculaties, zodat wij u de beste prijs kwaliteitverhouding kunnen garanderen.

De productiehal

 

Historie
AIM is opgericht in 1970 als productieafdeling van Enraf-Nonius, ontwikkelaar van producten voor medische professionals, fysiotherapeuten en bewegingsdeskundigen. Sinds 1998 is AIM volledig zelfstandig. Het bedrijf is al jaren groeiende. Momenteel bestaat het team uit circa vijftig professionals.